0730-321 240

Om Frejas Örter

Filosofi och tradition
Frejas Örter bygger på en tradition av fornnordisk örtmedicin och en nära kontakt med naturen. Freja är den fornnordiska gudinnan för kärlek, fruktbarhet  och kunde sejda (se in i framtiden). Faktum är att mytologin säger att det var hon som lärde självaste Oden att sejda.

Jag brinner för att via naturens livskraft kunna ge ökad livslust och balans i livet. Jag har sedan många år varit intresserad av örters helande och balanserande krafter. Nu vill jag dela med mig. Naturen och dess läkande verkan har sedan barnsben intresserat mig och jag har lärt mig mycket av mina äldre släktingar som barn och sedan byggt vidare på andra kulturers kunskapsbankar. Det som genomsyrar verksamheten är det nära och det enkla – inga onödiga tillsatser eller gifter i odling, plockning och beredning. Mestadels är växterna vildvuxna och utanför bebodda trakter. Tillsatser såsom oljor och bivax köpes så närproducerat som möjligt och ekologiskt där så är möjligt.

Kontakta oss
Vår lokal finns i Sandviken, nära Högbo där stor del av växterna plockas.
Verksamheten är under uppbyggnad.

Kontakta oss via mail, facebook eller telefon.
Mail darlene@frejasorter.se

Telefon 0730-321 240